Rubber House – a good collaboration

Gummihuset är Sveriges största e-handelsplats vad gäller däck och fälgar!

Svenska Gummihuset AB är sedan mitten av 90-talet marknadsledande återförsäljare inom däck och fälgar på internet/e-handel. Svenska Gummihuset AB har kontor och lager under samma tak i en modern fastighet i Eskilstuna. Detta medför smidighet samt stor flexibilitet när det gäller att montera och balansera kunders hjul, samt så fort som möjligt leverera varorna till kund.

Perfekt samarbete inom Bil och Motor kategorin

För dig som har en blogg eller hemsida med inriktning på bilar, racing och motorer så är Gummihuset ett perfekt val att inleda ett samarbete med. Om du registrerar dig hos adtraction och sedan söker efter gummihuset så hittar du annonser för dig att marknadsföra på din hemsida eller blogg. Om du blir Affiliate med Svenska Gummihuset erbjuder annonser i form av 1 textlänk, 1 JPEG/GIF och 27 bilder i Flash.

Ersättning

Som affiliate får du ersättning för Hjul och Övriga produkter. Med Hjul avses 4 st aluminiumfälgar och 4 st däck i samma storlek. Med Övrigt avses alla andra produkter. Ersättning i procent av ordervärdet baseras på ordervärde inklusive moms. Från och med 23 september gäller nedanstående ersättningsnivåer. Vid god utveckling kommer dessa nivåer att kvarstå. Kontakta gärna info@adtraction.com om du bedömer att du kvalificerar för högre ersättning men inte har blivit flyttad till rätt segment.

OrdervärdeStandardSilverGuldDiamant
Övrigt<5.0002%3%3.7%4.5%
Övrigt>5.000100150187.5225
Hjul<10.0002%3%3.7%4.5%
Hjul<10.000200300375450

Du ansöker till att bli samarbetspartner med Svenska Gummihuset  genom att först registrera dig hos affiliatenätverket Adraction. Du kommer till registreringsidan via bilden på Gummihuset nedan.

Gummihuset