INCREASE THE NUMBER OD VISITORS

För att öka antalet besökare till Spelsajten så nöjde jag mig inte bara med att synas i sökmotorerna. Jag har lagt ner väldigt mycket jobb på länkbyten med andra spelsajter. Längst ner på Spelsajten så kan du hitta länkar till utländska spelsidor samt länkar till bloggar om betting. Alla dessa sidor har jag antingen ställt frågan till själv eller fått förfrågan om länkbyte. Jag brukar följa via Google Analytics vilka länkade sidor som driver besökare till Spelsajten.

Jag har även lagt in automatisk pingning så att mina inlägg presenteras på andra sidor när jag publicerat dem på Spelsajten. Bloggportalen och Twingly är några av blogportalerna som jag registrerat min hemsida på. Jag har även gått in på diverse forum och gästböcker där jag kommenterat och delat med mig av länkar till Spelsajten. På så vis har antalet inlänkar vuxit till Spelsajten. Sidor som jag framförallt brukar besöka och klistra in länkar på är Facebook, Twitter och Pusha.

Jag skulle uppskatta att ca 70 % av besökarna kommer via en sökmotor som Google eller Yahoo och ca 30 % kommer från hänvisningswebbplatser som t. ex Facebook, Twitter och andra spelsidor som jag inlett samarbete med via länkbyte. Jag har även vissa stunder använt mig av Google Adwords och betalat för trafik till Spelsajten. Det har dock visat sig att det kostat mer än det smakat. Ibland har jag lyckats komma över Google Adwords kuponger . I de fallen har jag fått en kredit på 750 kr att annonsera för. Idag har Spelsajten stadigt med besökare där antalet ökar för varje dag som går. När jag väl hade en hemsida som var igång och genererade stadigt med trafik så började jag inleda samarbete med olika spelbolag på nätet.

Läs mer om hur jag inledde samarbete med spelbolag.